Artykuł Cię zaciekawił? Dowiedziałeś się czegoś więcej? Koniecznie zostaw komentarz! Skomentuj jako pierwszy i podziel się swoimi wrażeniami. Napisz, jak oceniasz nasz artykuł i zostaw opinię. Weź udział w dyskusji. Masz wątpliwości i chcesz dowiedzieć więcej na temat poruszanego zagadnienia? Daj znać, o czym jeszcze chciałbyś przeczytać. Dziękujemy za Twój wkład w budowę bazy komentarzy. Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi artykułami i komentarzami innych użytkowników.
Jak zorganizować wyżywienie na przyjęcie okolicznościowe?
Catering – podstawa przyjęć okolicznościowych i nie tylko
Usługa cateringu to nic innego jak przygotowanie posiłków przez zewnętrznego dostawcę i dostarczenie ich w ustalone miejsce. Dotyczy to głównie przyjęć okolicznościowych, chociaż zdarza się, że różne przedsiębiorstwa czy organizacje zamawiają także catering zewnętrzny dla pracowników np. w związku z ważnym wydarzeniem lub szkoleniem. Firmy, które świadczą takie usługi, jak np. Restauracja „Łasuch”, podkreślają jednak, że nie należy mylić cateringu ze standardowymi daniami na wynos. W pierwszym przypadku bardzo często usługa ta jest zdecydowanie bardziej rozbudowana – w grę wchodzi np. wypożyczenie zastawy czy urządzeń do podgrzewania posiłków. Co więcej, same dania są również serwowane uczestnikom wydarzenia.Kiedy warto zdecydować się na catering?
Usługi cateringowe kojarzone są przede wszystkim z dużymi imprezami. Najczęściej na tego typu rozwiązanie klienci decydują się przy organizacji wesela. Okazuje się jednak, że gotowe wyżywienie można zamówić także na chrzciny czy przyjęcia okolicznościowe, takie jak np. imieniny i urodziny. Skorzystanie z usług firm cateringowych to praktycznie same zalety. Wśród najważniejszych wymienia się:- oszczędność czasu,
- ograniczenie pracy,
- możliwość wyboru ciekawych potraw.
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana
Dodaj komentarz
Dziękujemy za dodanie komentarza
Po weryfikacji, wpis pojawi się w serwisie.
Błąd - akcja została wstrzymana