Artykuł Cię zaciekawił? Dowiedziałeś się czegoś więcej? Koniecznie zostaw komentarz! Skomentuj jako pierwszy i podziel się swoimi wrażeniami. Napisz, jak oceniasz nasz artykuł i zostaw opinię. Weź udział w dyskusji. Masz wątpliwości i chcesz dowiedzieć więcej na temat poruszanego zagadnienia? Daj znać, o czym jeszcze chciałbyś przeczytać. Dziękujemy za Twój wkład w budowę bazy komentarzy. Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi artykułami i komentarzami innych użytkowników.
Barszcz w butelce. Kryteria wyboru
Porównaj skład barszczów w butelce
Przede wszystkim musimy porównać skład wybranych barszczów w butelce. Co mogą, a czego na pewno nie powinny zawierać? Nie wybierajmy barszczu, który w swoim składzie posiada:- wzmacniacze smaku,
- sztuczne aromaty,
- syrop glukozowo-fruktozowy,
- substancje konserwujące,
- chemiczne dodatki zaczynające się literą „E”.
Gdzie kupić produkty najwyżej jakości?
Najwyżej jakości produkty znajdziemy w firmach, które wytwarzają przetwory oparte wyłącznie na naturalnych składnikach. Jedną z nich jest Rodzinne Przetwórstwo Owoców i Warzyw "Kinga". Korzysta się tam wyłącznie z najwyższej jakości produktów, oferując najlepszy smak bez ulepszaczy i konserwantów. Naturalne barszcze w butelce nie zawierają konserwantów i nie są one poddawane procesowi pasteryzacji, przez co na powierzchni może pojawić się osad. Produkty należy przechowywać w temperaturze 0-18 stopni Celsjusza.Jak ugotować barszcz z butelki?
Ugotowanie barszczu z butelki jest bardzo proste. Z tym zadaniem poradzi sobie nawet początkujący kucharz – naprawdę nie potrzeba wielu umiejętności! Wystarczy tylko wlać zawartość butelki do gotowego wywaru, przygotowanego z:- kości na wywar, np. żeberek lub skrzydełek kurczaka,
- marchewki,
- korzenia pietruszki lub selera,
- cebuli,
- świeżych ziół, w tym lubczyku,
- ząbków czosnku.
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana
Dodaj komentarz
Dziękujemy za dodanie komentarza
Po weryfikacji, wpis pojawi się w serwisie.
Błąd - akcja została wstrzymana