Artykuł Cię zaciekawił? Dowiedziałeś się czegoś więcej? Koniecznie zostaw komentarz! Skomentuj jako pierwszy i podziel się swoimi wrażeniami. Napisz, jak oceniasz nasz artykuł i zostaw opinię. Weź udział w dyskusji. Masz wątpliwości i chcesz dowiedzieć więcej na temat poruszanego zagadnienia? Daj znać, o czym jeszcze chciałbyś przeczytać. Dziękujemy za Twój wkład w budowę bazy komentarzy. Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi artykułami i komentarzami innych użytkowników.
Zalety mebli gastronomicznych ze stali nierdzewnej
- wózki
- ciągi wydawcze i produkcyjne
- okapy
- zlewozmywaki
- szafy, półki i nadstawki
- stoły
- baseny gastronomiczne
- odwodnienia
Także walory estetyczne mebli gastronomicznych ze stali nierdzewnej są elementem niewątpliwie pozytywnym. Zwłaszcza zważywszy na stale rosnącą popularność tak zwanych show kitchen, gdzie przynajmniej część wydawcza pozostaje do wglądu gości lokalu – zauważa specjalista z firmy zajmującej się wyposażeniem lokali gastronomicznych Da-Maz.
Walory wynikające z właściwości fizykochemicznych:
- odporność na korozję
- higiena użytkowania – odporność na tworzenie się warstwy bakterii
- odporność na wysokie temperatury i kwasy
- gładka powierzchnia i lśniący połysk (walor estetyczny i cecha ułatwiająca utrzymanie czystości)
- nieograniczony czas użytkowania
- możliwość recyclingu
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana
Dodaj komentarz
Dziękujemy za dodanie komentarza
Po weryfikacji, wpis pojawi się w serwisie.
Błąd - akcja została wstrzymana